Nederlandstalige artikelen

Vertaling van franse artikelen.

Billets dans cette categorie

 • OPEN brief aan minister Koen Geens

  , par Valentine

  "We gaan vooruit maar ik droom van nog meer hervormingen. En ik zet mijn dromen graag om in daden." 25 februari 2017 09:17 • De Tijd
  Waarde Meester Koen Geens,
  We zijn trots op het Belgische justitieapparaat, dat ondanks de weinige financiele middelen consencieus werk levert. U wenst een (...)

 • Bouw gevangenis Dendermonde al 13 jaar vertraagd door actie comitée

  , par Valentine

  Chronologie van het wapengekletter in de velden langs de Dender :
  HLN April 2015 De provincieraad heeft voor de derde keer de plannen voor de bouw van nieuwe gevangenis in Dendermonde goedgekeurd. De plannen werden eerder al twee keer vernietigd door de Raad van State na bezwaren van het (...)

 • Protest tegen mega gevangenis bij BIM

  Bij de kantoren van het Brussels Instituut voor Milieubeheer (BIM) in Tour & Taxis is vanmorgen een kleine groep actievoerders samengekomen, jonge Kempische geit incluis. Ze protesteerden er tegen de geplande megagevangenis op de Keelbeeksite in Haren. “Die grond kan voor veel betere dingen (...)

 • Megagevangenis van Brussel - Haren in 10 punten :

  , par Valentine

  1 Het project van de mega-gevangenis is nog niet afgevoerd. Koen Geens (Minister van Justitie), Jan Jambon (Minister verantwoordelijk van de Regie der Gebouwen), Charles Michel (1ste minister) zijn nog steeds vastberaden om in Haren een mega-gevangenis te bouwen 1200 gedetineerden met een PPS (...)